• Nauja
Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA
Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA
Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA
Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA
Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA
Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA

Dubenėlis vandeniui SAUSI ŪSAI IR BARZDA

DBN51
13,50 €
Su mokesčiais

21 L talpa, skirta mažų ir vidutinių veislių šunims

 

Sausi ūsai ir barzda ! Dubėlis vandeniui, skirtas ilgaplaukiams šunims

Dubenėlyje automatiškai prisipildo nedidelė duobutė vandens

Specialiai pagaminta dubenėlio lėkštė kyla ir leidžiasi keičiantis vandens lygiui dubenėlyje. Taip galite būti tikri, jog lakdamas vandenį jūsų augintinis jį lies tik liežuviu ir nesusišlapins savo snukučio. Tai ypač aktualu šviesaus kailio gyvūnams, nes nuo drėgmės jų kailis aplink burną pradeda ruduoti ir tamsėti.

Padeda išvengti odos ligų

Šlapias augintinio snukutis gali sukelti ir odos ligas, tokias, kaip egzema. Kadangi keturkojis lakdamas iš šio dubenėlio snukio nesusišlapins, tai gali padėti išvengti šių padarinių.

 

Didelė talpa ir visuomet šviežias vanduo

Mažesnis dubenėlis talpina iki 1 litro vandens, o didesnis net iki2 litrų vandens, todėl būsite tikri, kad augintinis visuomet turės gerti. Be to, dėl specialaus dizaino, vanduo dubenėlyje nesitaško, o esant karštoms vasaros dienomis – nenugaruoja ir išlieka šviežias bei gaivus.

 

Jokių dulkių, plaukų ar nešvarumų vandenyje!

Plaukiojanti dubenėlio lėkštelė ir jos dėka reguliuojamas vandens lygis jame, apsaugo vandenį nuo dulkių, plaukų bei kitų nešvarumų. Dėl šios priežasties jūsų augintinis visada laks šviežią ir švarų vandenį.

 

Neišsiliejantis ir nesitaškantis vanduo – tvarka namuose

Dėl sandarios ir vandeniui nelaidžios apsauginės sienelės bei plaukiojančios lėkštės, vanduo dubenėlyje nesitaško ir neišsilieja, todėl grindys visuomet bus sausos ir švarios. Dėl šių savybių dubenėlį labai patogu naudoti ir kelionių ar išvykų metu – automobilio sėdynės ar grindys išliks sausos.

 

Lėčiau geriamas vanduo

Plaukiojanti dubenėlio lėkštė suteikia gyvūnui galimybę vandenį gerti lėčiau ir mažais kiekiais, todėl vanduo taip nesitaško, o gyvūnas apsaugotas nuo papildomų negalavimų, kai atsigeria per greitai ar per daug.

 

Specialus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos

Dubenėlis yra lenktas, dėl šios priežasties geriau prisitaiko prie augintinio snukio struktūros. Vandens lakimas iš šio dubens atitinka natūralų augintinio lakimo stilių. Be to, dubenėlis pagamintas iš aukščiausios kokybės ABS medžiagų, todėl jis yra itin patvarus ir ilgaamžis.

 

Lengva priežiūra

Dubenį galima lengvai išardyti, išplauti ir nusausinti, todėl jo valymui sugaišite vos kelias minutes.

 

Savybės :

 

  • Dydis:
    1L  225 x 185 x 78 mm.
    Svoris: 0,6 kg.
  • Sudėtis: ABS, PP
  • Spalva: balta, pilka.

 

Pagaminta Kinijoje.

 

Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainėje taikoma privatumo politika