Fresh Breath Clean Teeth gelis (59ml)...

    Fresh Breath Clean Teeth gelis (59ml) - dantų higiena

    TRP11
    11,00 €
    Su mokesčiais

    Skirta šunims, riešutų sviesto skonio

     

    Tropiclean  dantims valyti želė su priedu vandens tirpalu yra du viename augintinių sveikų dantų priežiūrai. Sudėtyje yra 118ml buteliukas gelio dantims valyti - viskas, ko jums reikia duoti augintiniai valyti dantis ir palaikyti gaivų burnos kvapą.

    Labai veiksmingas ir natūraliai padeda mažinti apnašas ir akmenis jūsų augintiniui , nereikia  dantų šepetėlio. Patentuotas mišinys natūralių, holistinių ingredientų pagaminta sveikiems dantims ir gaiviam burnos kvapui. Sunaikinami mikrobai, kurie sukelia blogą burnos kvapą, apnašas ir dantenų uždegimą. Savaitės bėgyje, dantų valymo rezultatai akivaizdūs.
    Gelio naudojimas: tiesiogiai užtepama ant naminių gyvūnėlių dantų apnašų ir akmenų. Naudoti vieną kartą per parą vakare. Normalu jeigu šunelis apsilaižys, tai padeda geliui sumaišykite su seilėmis ir pasiskirstyti po dantų paviršių.

    Gelio sudėtis: išgrynintas vanduo, grūdų alkoholis, mėtos, glicerinas, natūralus valiklis, alijošiaus  lapų sultys, Carbopol, Chlorophyllin, žaliosios arbatos lapų ekstraktas

    Nauja

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainėje taikoma privatumo politika